Přeskočit na obsah
Accueil » ZPOČÁTKU VÁS BUDOU POVAŽOVAT ZA BLÁZNA, ALE AŽ SI UVĚDOMÍ PROČ, VŠICHNI VÁS BUDOU MÍT ZA BLÁZNA.

ZPOČÁTKU VÁS BUDOU POVAŽOVAT ZA BLÁZNA, ALE AŽ SI UVĚDOMÍ PROČ, VŠICHNI VÁS BUDOU MÍT ZA BLÁZNA.

    Ačkoli to může znít absurdně, tento velmi neobvyklý lék zahrnující zubní kartáček se bude velmi hodit.

    Zubní kartáčky a zapalovač
    Spazzoline e accendino
    Kdykoli se musíme věnovat určité činnosti, je pro každého přirozené spoléhat se na tradiční metody, které všichni známe. Například k vaření používáme nádobí, stejně jako ke cvičení používáme činky a gumičky. K provádění prací v domácnosti potřebujeme vrtačku, kladivo a šroubovák a k úklidu domu potřebujeme čisticí prostředky, rukavice a houbičky.

    Ano, zatím to jde, ale jak často bychom při provádění některého z těchto úkolů potřebovali nějaký jiný nástroj, který bychom neměli? Kdybychom měli tuto pomoc navíc, recept by dopadl lépe.

    A naše školení by s trochu podrobnějším nástrojem přineslo lepší výsledky. S jiným nástrojem bychom měli méně problémů s renovací domu, stejně jako s tím, že by byl lesklý a zářivý. Stručně řečeno: máme všechno, ale nikdy nejsme spokojeni. Je však skutečně pravda, že někdy rozhodují drobné detaily.

    Pokud jde například o úklid domácnosti, musíme mít vždy po ruce řešení každého úporného problému se špínou, zejména pro tu, která se hromadí v místech, která jsou tradičními metodami nejhůře dostupná. Může to znít zvláštně a někdy až absurdně, ale tato důmyslná metoda zcela změní způsob, jakým dezinfikujeme toaletu. Pojďme společně zjistit, co to je.

    NEJDŘÍV SI BUDOU MYSLET, ŽE JSTE BLÁZNI: PODIVNÁ METODA SE ZUBNÍM KARTÁČKEM.
    Věnování se úklidu domácnosti rozhodně není zábavná činnost, ale je nutná, obohacující a někdy i relaxační. Některé situace v nás však mohou vyvolat pocit otrávenosti, rezignace a bezmoci a mezi ně patří i nemožnost dosáhnout na určité nahromaděné nečistoty, protože jsou obzvlášť nepohodlné.

    Zubní kartáček

    Spazzolino da denti

    V tomto okamžiku, vyzbrojeni trpělivostí a dobrou vůlí, se opravdu snažíme o úspěch všeho. Někdy zvítězíme, jindy jsme po několika pokusech nuceni hodit ručník do ringu.

    Tentokrát však slovní spojení „házení ručníku do ringu“ nelze chápat obrazně, ale doslova. Skutečně existují práce, které se nedají dělat pečlivě a precizně houbou. V těchto případech potřebujeme něco víc; něco, co je zvládnutelné a dokáže jít přímo k věci.

    To je například klasická situace, která nastane, když potřebujeme vyčistit vnitřní stranu okraje toalety. Ať splachujeme toaletu jakkoli vytrvale, vždy se tam budou hromadit nečistoty.

    A není to způsobeno nedbalostí nebo nedostatkem pozornosti, ale absencí nástroje, který by tam byl schopen dosáhnout. To, že ho nemáme, však neznamená, že ho nemůžeme vytvořit! Jak? Pomocí zubního kartáčku a zapalovače.

    Nástroj na čištění záchodů pro kutily
    Abychom konečně získali toaletu čistou a dezinfikovanou ve všech jejích částech – včetně vnitřní strany okraje – můžeme si vlastníma rukama vytvořit nástroj, který nám umožní se tam snadno dostat.

    Zapalovač: jak ho použít pro nápravu svépomocí
    Accendino: ecco come utilizzarlo per un rimedio fai da te
    K tomu nám stačí vzít starý zubní kartáček a část pod hlavou, na které jsou umístěny štětiny, zahřát zapalovačem.

    Tímto způsobem se krček zubního kartáčku stane tvarovatelným, takže jej lze ohnout dozadu do požadovaného úhlu. Pak už zbývá jen nanést vhodný čisticí prostředek na toaletu a konečně se pustit do čištění tam, kde se nám to dosud nepodařilo. Náš nový čisticí nástroj lze navíc používat opakovaně.