Přeskočit na obsah
Accueil » Vezme obyčejný citron a položí si ho vedle postele! Vynikající a užitečné triky pro využití obyčejného citronu!

Vezme obyčejný citron a položí si ho vedle postele! Vynikající a užitečné triky pro využití obyčejného citronu!

    Mnoho blahodárných vlastností citronu využívali již naši předkové. Jeho využití v potravinářském a kosmetickém průmyslu je skutečně významné.

    A není divu. Citron je skutečnou zásobárnou, nebo chcete-li zdrojem, vitaminů a stopových prvků, které jsou pro náš organismus velmi důležité.

    Málokdo ví, že tento slunečně žlutý plod lze použít nejen jako přírodní všelék, ale také jako účinný osvěžovač vzduchu.

    Vezme obyčajný citrón a umiestni ho vedľa postele! Perfektné a užitočné triky ako využiť obyčajný citrón! - Recepty od babky
    Žádná vůně se nevznáší ve vzduchu tak jako citron. Nyní vám ukážeme, jak citron využít jinak a proč stojí za to nechat na sebe jeho vůni intenzivně působit.

    Zjistěte, co se stane, když umístíte rozkrojený citron do blízkosti své postele.

    Zmizí napětí a pocity únavy.
    Vědci tvrdí, že vůně citronu uvolňuje náš mozek. Citrusová vůně pomáhá zklidnit nervový systém, snižuje úzkost a pomáhá uvolnit napětí po náročném pracovním dni.
    Zlepšení koncentrace
    Každý druhý den vdechováním vůně citronu si všimnete, že se postupně zlepšuje vaše paměť a duševní harmonie a rozhodně budete soustředěnější.
    Výborná nálada již od rána
    Ráno se určitě probudíte plní energie a dokonce plní radosti. A to jen díky plátkům citronu na vašem nočním stolku. A to vše proto, že vůně citrusů stimuluje produkci hormonu štěstí v mozku.
    Už žádný hmyz
    Mravenci, mouchy, komáři a další škůdci se snaží vůni citronu vyhnout. Plátky citrusů způsobí, že vás odmítnou navštívit. A pro lepší účinek přidejte k ovoci hřebíček.
    Zapomeňte na vysoký krevní tlak
    Citron je důležitý zejména pro lidi trpící vysokým krevním tlakem. Éterické oleje obsažené v citrusových plodech zlepšují krevní oběh a snižují krevní tlak.
    Ze vzduchu také zmizí bakterie
    Díky antibakteriálním vlastnostem citronu se vzduch v místnosti vyčistí od všech nežádoucích a neviditelných škůdců.
    Podělte se s přáteli o své osvědčené triky na použití obyčejného citronu! Určitě se vám budou také hodit!

    Nezapomeňte dát lajk naší stránce na Facebooku.