Přeskočit na obsah
Accueil » FITNESS TVAROHOVÝ KOLÁČ S OVOCEM: DEZERT PRO TY, KTEŘÍ NECHTĚJÍ PO SVÁTCÍCH PŘIBRAT. OBSAHUJE POUZE 130 KALORIÍ V JEDNÉ PORCI!

FITNESS TVAROHOVÝ KOLÁČ S OVOCEM: DEZERT PRO TY, KTEŘÍ NECHTĚJÍ PO SVÁTCÍCH PŘIBRAT. OBSAHUJE POUZE 130 KALORIÍ V JEDNÉ PORCI!

    Během svátků mnozí z nás trpí. Při každé návštěvě chutné pochoutky od výmyslu světa. Pokud to takhle půjde několik dní po sobě, budeme mít problém vejít se na Silvestra do oblečení…..
    Pokud vás už teď trápí kila, máme pro vás ideální nízkokalorický dezert, který potěší zejména dámy. Tvaroh, med místo cukru a chutné ovesné vločky. Už teď se nám sbíhají sliny.

    Budete potřebovat:
    Potřebujete: 80 g mletých ovesných vloček
    2 bílky
    3 lžíce vody
    250 gramů nízkotučného tvarohu
    ovoce podle chuti: lesní plody, případně banán, jablka, hrušky
    2 lžíce medu
    Postup:
    Vložte protein, vločky a vodu do mísy. Vše dobře promíchejte v jednolitý základ, a tedy těsto. Směs vložte do keramické mísy nebo dortové formy a dobře ji přitlačte. Pečeme asi 10 minut při 180 stupních.

    Mezitím vyšlehejte tvaroh mixérem a přidejte k němu ovoce a med. Hustou směs rozetřete na upečený korpus a pečte dalších 40 minut při stejné teplotě. Nechte vychladnout a podle chuti ozdobte ovocem, džemem nebo čokoládovou polevou.

    Hotové: Vánoční koláč s cukrovím a moučníkem, který je vánoční, se připravuje v troubě.