Přeskočit na obsah
Accueil » Sousedovo kotě se narodilo postižené: jeden chlapec mu vyrobil ze starých hraček takový kočárek, aby se mu lépe pohybovalo!

Sousedovo kotě se narodilo postižené: jeden chlapec mu vyrobil ze starých hraček takový kočárek, aby se mu lépe pohybovalo!

    Když devítiletý chlapec Joao navštívil novorozená koťata své sousedky, jedno z nich pro něj bylo výjimečné. Okamžitě se do něj zamiloval. Když viděl, že jeho nový malý kamarád vůbec špatně chodí, rozhodl se, že s tím musí něco udělat.

    Chlapci spadl kámen ze srdce, když viděl, jak všechna ostatní koťata spokojeně běhají a hrají si, zatímco poslední kotě zůstalo samo a nemohlo si hrát s ostatními sourozenci. Joao přemýšlel, jak by mohl svému malému kamarádovi pomoci.

    Začal tedy hledat a sbírat staré hračky, aby z nich postavil malý invalidní vozík.


    Jakmile bylo hotovo, odnesl ho svému chlupatému kamarádovi, aby ho vyzkoušel. Během několika minut se stal zázrak. Po chvíli začalo kotě běhat, jako by pro něj byl vozík přirozenou věcí.

    Na rozkošné video se podívejte zde. Pokud se vám tento příběh líbí, sdílejte ho:

    Každý rok skončí v útulcích desítky tisíc psů a koček kvůli zanedbávání, týrání nebo opuštění. Před koupí zvažte adopci. Navštivte místní útulky, každý pes nebo kočka si zaslouží šanci na milující domov.

    Děkujeme všem andělům, kteří bdí nad malými a nevinnými oběťmi týrání a zanedbávání.