Přeskočit na obsah
Accueil » Geniální trik, jak účinně vyčistit celou pračku během několika minut!

Geniální trik, jak účinně vyčistit celou pračku během několika minut!

    Také si pamatujete doby, kdy automatické pračky byly hudbou budoucnosti? Když si pořídíte plně automatickou pračku, vaše srdce bude jistě bít silněji. Práce s praním se výrazně zkrátila a praní už nebylo noční můrou těžké práce.

    Postupem času si však každý uvědomil, že ani automatická pračka není dokonalá a rozhodně není samočistící. Po letech je z pračky cítit nepříjemný zápach a povrchy prací zóny jsou zanesené a špinavé. Dnes vám ukážeme, jak udržet pračku čistou, svěží a krásně vonící. Předejdete také poruchám.

    Geniálny trik ako vyčistiť efektívne celú práčku behom pár minút! - Recepty od babky

    GENIÁLNÍ ZPŮSOB ČIŠTĚNÍ PRAČKY
    Odvápňování
    Vložte 100-200 g kyseliny citronové do zásuvky dávkovače pracího prostředku a zapněte pračku na program při 60 stupních. Tato metoda účinně odstraňuje usazeniny vodního kamene, které ničí vaši pračku.

    Čištění zásuvky na prací prostředky
    Po nějaké době se zásuvka dávkovače pracího prostředku zašpiní a může se na ní také objevit vodní kámen. Zásuvku není obtížné vyčistit, protože ji lze z pračky vyjmout. Namočte tedy prací houbičku do čisté vody a poté do citronové šťávy a zásuvku otřete. Poté ji umyjte.

    Gumové těsnění
    Smíchejte půl litru vody s 1 polévkovou lžící kyseliny citronové. Do směsi namočte houbičku a otřete gumu a další místa v jejím okolí. Nečistoty a plísně zmizí.

    Podělte se o tento skvělý nápad na snadné čištění pračky se svými přáteli! Určitě se jim bude také hodit.