Přeskočit na obsah
Accueil » ROZLOUČENÍ SE SKVRNAMI OD MOČI NA TOALETĚ, JAK JE RYCHLE A PŘIROZENĚ ODSTRANIT

ROZLOUČENÍ SE SKVRNAMI OD MOČI NA TOALETĚ, JAK JE RYCHLE A PŘIROZENĚ ODSTRANIT

    Zde je návod, jak odstranit skvrny od moči z toalety pomocí této jednoduché a přírodní metody, kterou jistě vždy použijete.

    Skvrny od moči na toaletě

    Macchie di urina nel WC
    Prozradíme vám vše o tomto skutečně spolehlivém prostředku, který vám pomůže zbavit se skvrn od moči nadobro.

    ŠPÍNA NA ZÁCHODOVÉ MÍSE, ČASTÝ PROBLÉM
    Špína na záchodové míse je velmi častý problém, který potká každého, kdo vede domácnost. Existují však toalety, které jsou čistší, a toalety, které jsou podstatně méně čisté.

    Záleží na potřebě každého člověka uklízet a na tricích, které uplatňuje v praxi, aby se jeho koupelna nadměrně neznečistila.

    Čistá voda pomocí těchto tahů

    Water pulito con queste mosse
    Jedním z doporučení, které bychom vám chtěli dát, je nastavení úrovně výkonu splachování. Čím silnější je, tím snáze odstraní všechny zbytky z vnitřku. Ze stejného důvodu však může také způsobit rozstřikování, které může unikat ze střední části a směřovat ven.

    Mezi rozstřiky se objevují odolné skvrny od krve, výkalů a moči. Aby se nestaly opravdu odolnými, doporučujeme je také vyčistit, jakmile se objeví.

    Při každém použití toalety byste se totiž měli zastavit a toaletu pozorovat, abyste posoudili, zda ji zanecháváte stejně neporušenou, jako když jste ji našli. Toto jednoduché gesto je nezbytné jak pro správné soužití, tak pro to, aby skvrny nepoškodily povrch našeho WC.

    Zásadní je také čištění toalety správnými prostředky. Proto vám níže nastíníme recept „udělej si sám“, který si můžete připravovat tak často, jak budete chtít. Zvládnete to doma, s produkty, které již jistě máte ve své spíži.

    Tento recept je součástí úžasné metody, která vám pomůže odstranit skvrny od moči nejen z toalety.

    Jak odstranit skvrny od moči ze záchodu
    Pokud opravdu chcete odstranit skvrny od moči z toalety, měli byste si pořídit tyto ingredience, které již jistě máte doma. Řeč je o sodě bikarbóně a kyselině citronové, které je třeba smíchat s vodou.

    Smíchejte tyto tři ingredience, dokud nezískáte pastu, kterou můžete nanést na celou toaletu, zejména na místa, kde jsou skvrny od moči nejvíce zanesené a odolné.

    Odstranění skvrn od moči z toalety

    Rimuovere le macchie di urina dal WC
    Po nanesení pasty „udělej si sám“ ji nechte 10 minut působit. Tím se aktivují její čisticí, dezinfekční a sterilizační schopnosti. Nyní můžete pokračovat a přejíždět po povrchu kartáčem nebo abrazivní houbou.

    Začněte jemně, a pokud zjistíte, že skvrny od moči nemizí snadno, postupujte razantněji.

    Poté můžete službu opláchnout a důkladně vysušit. Nezapomeňte, že tato metoda je opravdu levná a velmi účinná a že ji můžete doma opakovat tak často, jak budete chtít.