Přeskočit na obsah
Accueil » POKUD CHCETE MÍT ŽIVOU ORCHIDEJ SE SPOUSTOU SVĚTLÝCH LISTŮ, ZALÉVEJTE JI TÍMTO PŘÍPRAVKEM.

POKUD CHCETE MÍT ŽIVOU ORCHIDEJ SE SPOUSTOU SVĚTLÝCH LISTŮ, ZALÉVEJTE JI TÍMTO PŘÍPRAVKEM.

    Pokud chcete mít živou orchidej se spoustou světlých listů, musíte ji zalévat tímto způsobem. Existuje složka, kterou dobře znáte a která může vaši rostlinu zachránit.

    Vitální orchidej se spoustou světlých listů

    Orchidea vigorosa con tantissime foglie luminose
    Všimli jste si, že vaše rostlina už není krásná a zdravá? Začínají jí žloutnout listy? Žádný problém! S tímto receptem budete mít vitální orchidej se spoustou světlých listů. Zde je to, co potřebujete.

    JAK PEČOVAT O ORCHIDEJE
    Přestože je lze považovat za silné rostliny, které jsou odolné vůči různým teplotám a prostředím, péče o orchideje není tak snadná, jak by se mohlo zdát.

    Odrůdy orchidejí

    Varietà di orchidee
    Tento druh rostlin, který si mnozí kupují a mnozí jej dávají jako dárek, zejména těm, kteří nejsou odborníky na zelenou, se velmi dobře prodává, protože se snadno přizpůsobí jakémukoli prostředí, dokonce i bytu, a zejména proto, že nevyžaduje takovou péči jako jiné náročnější rostliny.

    Přesto, bez ohledu na to, kolik pozornosti věnujete svému krásnému zelenému klenotu, se může něco pokazit. Všimli jste si například v poslední době, že listy vaší orchideje už nejsou tak krásné a zdravé jako dříve? Zajímá vás, jak je to možné? Odpověď je jednoduchá: nestaráte se o ni správně.

    Ačkoli je orchidej rostlina, o kterou se snadno pečuje, přesto potřebuje pozornost. Například s příchodem jara byste měli začít měnit způsob zalévání. Tato rostlina nikdy nepotřebuje mnoho vody, ale pokud se oteplí, budete ji pravděpodobně muset zalévat třikrát týdně místo jednou. Pozornost věnujte také slunci.

    S příchodem pěkného počasí, kdy je slunce připraveno ozařovat naše domovy svými paprsky, byste mohli své rostlině skutečně uškodit, pokud ji nepřemístíte na místo, kde sluneční paprsky neškodí. Na jaře a v létě dávejte přednost světlým místům, ale ne v přímém kontaktu se sluncem, kam orchidej umístíte.

    Pokud jste si všimli, že vaše rostlina není v poslední době tak krásná a zdravá, čtěte dále. Dnes vám prozradíme, jak mít vitální orchidej se spoustou světlých listů. Jediné, co musíte udělat, je připravit si tento recept.

    Životaschopná orchidej se spoustou listů: Stačí vám tato přísada
    Začala vaše orchidej chřadnout? Její listy už nejsou tak zdravé a vitální jako dříve, ale žloutnou? Nebojte se, máme pro vás řešení vašeho problému.

    V tomto příspěvku vám pomůžeme zachránit vaši krásnou rostlinu. Věděli jste, že k tomu, abyste měli vitální orchidej se spoustou listů, stačí jediná přísada? Pokud vyzkoušíte tento recept, vdechnete své rostlině nový život.

    Jak víte, všechny rostliny potřebují ke svému životu živiny, ale někdy je nedokážou přirozeně vstřebat. Proto je v některých případech nutné použít hnojiva.

    Na trhu jich je spousta, ale ne vždy jsou přírodní. Věděli jste, že si můžete vyrobit zelené hnojivo vlastníma rukama a opravdu levně? Ke svému kouzlu potřebujete pouze jednu ingredienci: česnek.

    Česnek pro vitální orchideje se spoustou světlých listů

    Aglio per avere un'orchidea vigorosa con tantissime foglie luminose
    Ano, čekali jste to někdy? Právě česnek, který používáte při vaření, se vám bude nesmírně hodit pro oživení vaší rostliny. Příprava tohoto receptu je opravdu jednoduchá a zabere vám jen krátkou dobu.

    Nejdříve si pořiďte stroužek česneku, který budete muset nakrájet a umístit do vzduchotěsné nádoby poté, co česnek zalijete 1 litrem vody.

    Česnek nechte 24 hodin namočený, poté roztok přefiltrujte přes rozprašovač a začněte zalévat listy a půdu vaší rostliny. Nebudete věřit vlastním očím: za několik dní budete mít vitální orchidej se spoustou světlých listů. Česnek je totiž přírodní hnojivo, které dokáže vyléčit i tu nejnemocnější rostlinu.

    Jestliže je pravda, že je pro nás nesmírně zdravý – i když jeho vůně a chuť jsou poněkud štiplavé -, i pro rostliny je skutečným všelékem. Česnek, bohatý na draslík, jód a fosfor, pomůže vaší orchideji, aby byla během chvíle opět zdravá a silná. Ale to není všechno: dokáže také od rostliny odradit nebezpečný hmyz a škůdce. Věděli jste, že se může hodit i slupka česneku – nejen jeho dužina?

    Stačí slupku rozemlít na prášek, který pak stačí nasypat do půdy. Poté pokračujte v zalévání rostliny, aniž byste ji přelévali. Touto 100% přírodní technikou vdechnete své krásné orchideji nový život.