Přeskočit na obsah
Accueil » METODU ČIŠTĚNÍ ZNEČIŠTĚNÝCH A ZANESENÝCH ROŠTŮ TROUBY HOUBIČKOU ODKRÝT.

METODU ČIŠTĚNÍ ZNEČIŠTĚNÝCH A ZANESENÝCH ROŠTŮ TROUBY HOUBIČKOU ODKRÝT.

    Když jsou uvnitř trouby špinavé rošty, je to opravdu nepříjemné. Není to tak snadné, jak se zdá, ve skutečnosti je třeba uvést do praxe jednoduchý trik, díky kterému budou lesklé a čisté: zjistíme, jak je bezvadně vydezinfikovat.

    Houba na grilování

    Spugna sulla griglia
    Trouba je skutečnou vymožeností pro každého. Umožňuje nám připravovat chutná jídla, protože vaření s tímto spotřebičem je vždy chutné a zároveň lehké. Většinou se však rošty trouby časem zašpiní a okorají.

    Z tohoto důvodu je nutné zavést systém jejich účinného čištění a dezinfekce. Existuje trik s houbičkou, který tento jednoduchý a častý problém vyřeší: pojďme zjistit, jak na to.

    ZNEČIŠTĚNÉ A INKRUSTOVANÉ GRILY: JAK JE VYČISTIT
    Rošty trouby se snadno zašpiní a inkrustují, protože při přípravě pokrmů v tomto spotřebiči trpí všechny nečistoty a tekutiny, které pokrm uvolňuje. Postupem času se na nich mohou hromadit různé inkrustace, které je nutné okamžitě odstranit, jinak by mohlo být jejich trvalé odstranění skutečným problémem.

    Jak to však můžeme udělat? Žádný problém, existuje jednoduchý prostředek, který vám pomůže je důkladně vyčistit a udělat je lesklejší, než když jste je koupili. Navíc vám to zabere velmi málo času, postup je totiž jednoduchý a praktický: pojďme zjistit, jak na to.

    Čištění grilu

    Pulire la griglia
    Čisté a lesklé grily: Postup
    Čištění špinavých a inkrustovaných roštů trouby není tak snadné, jak vypadá. Musíte dbát na každou maličkost, protože kvůli inkrustaci a nečistotám se uvnitř trouby mohou zachytit tisíce bakterií a mikrobů.

    Právě proto se doporučuje čistit troubu při každém použití. Jak víte, rošty trouby jsou vždy vystaveny nečistotám, ale jak je můžeme učinit čistými a lesklými? Existuje neomylný trik, bez kterého se neobejdete.

    Jedná se o prostředek s citronovou houbičkou. Postup je opravdu jednoduchý a zabere také velmi málo času. Budete potřebovat tři ingredience: jedlou sodu, bílý ocet a citron.

    Znečištěné grily

    Griglie sporche
    Nejprve vezměte misku a nasypte do ní 2 lžíce jedlé sody, šálek bílého octa a šťávu z poloviny citronu. Poté promíchejte a ponořte houbičku do této fantastické přírodní směsi, kterou jste vytvořili. Nakonec houbu přejeďte přes špinavé a inkrustované rošty trouby.

    Uvidíte, že již od prvního přejetí se budou opět lesknout. Samozřejmě, pokud nejste s výsledkem spokojeni, postup několikrát zopakujte. Tento prostředek je opravdu užitečný, přírodní, účinný a praktický. Už nebudete muset utrácet všechny peníze za obvyklé chemické prostředky, ale můžete využít tuto jednoduchou metodu.