Přeskočit na obsah
Accueil » TAJEMSTVÍ PŘIPOJENÍ SPRCHY K PVC POTRUBÍ, KTERÉ INSTALATÉR NECHCE PROZRADIT.

TAJEMSTVÍ PŘIPOJENÍ SPRCHY K PVC POTRUBÍ, KTERÉ INSTALATÉR NECHCE PROZRADIT.

    Prozradíme vám, jak v mžiku oka propojit sprchu a PVC trubku. Je to trik, který vám nechtěl prozradit ani instalatér.

    Sprcha a PVC trubka

    Doccia e tubo PVC
    Zde se dozvíte, jak můžete propojit sprchu a PVC trubku bez pomoci odborníka. Ušetříte spoustu peněz, nebudete muset volat instalatéra.

    JAK UŠETŘIT NÁKLADY NA INSTALATÉRA
    Krize v Itálii vede stále více občanů naší země k šetření. Kvůli inflaci je mnoho Italů, kteří neprovádějí mimořádnou údržbu svého domku.

    Tím, že téměř neprovádíte běžnou údržbu, se bohužel zmenšují problémy, se kterými si již nedokážete poradit, ať jsou jakkoli velké. Právě z tohoto důvodu vám rozhodně doporučujeme, abyste nezanedbávali žádné problémy ve vašem domě.

    Sprcha

    Doccia
    Pokud opravdu nechcete volat instalatéra, abyste ušetřili co nejvíce peněz, doporučujeme spíše předcházet vzniku problémů než je řešit.

    Tak například vždy čistěte koupelnu a kuchyň, neházejte nic do různých odtoků a nepoužívejte agresivní přípravky, které by mohly systém poškodit.

    A pak zase předcházejte korozi a kupujte dobře provedené armatury a vybavení, abyste nemuseli na začátku utrácet málo, jen abyste později utratili mnohem více.

    Pokud jste se setkali s problémem v koupelně a chcete jej vyřešit sami, následující řádky vám pomohou vyřešit jeden z nejčastějších problémů. Díky tomuto návodu zjistíte, jak propojit sprchový kout a PVC trubky dohromady, aby byl systém nový a účinný.

    Jak propojit sprchu a PVC trubku
    Pokud chcete pochopit, jak propojit sprchu a PVC trubku, musíte vědět, že to, co potřebujete, je obrnit se trpělivostí. Nejprve odpojte mikrofon neboli sprchovou hlavici od jejího potrubí, které bude jistě vypadat opotřebovaně.

    Nemusíte vyhazovat žádné její vnější části, ale stačí odstranit některé z jejích vnitřních částí a rozšířit její velikost.

    Spojení sprchy a PVC trubky

    Collegare doccia e tubo PVC
    Odstraňte staré a opotřebované vnitřní části, které také bránily správnému proudění vody a překážely jí. Nyní stačí zakoupit PVC trubku, která je jistě levnější než ocelová.

    Koupíte ji v mnoha obchodech: jsme si jisti, že v železářství nějakou budou mít. Nyní ji přivařte ke zbytku trubky a sprchové hlavici tak, aby byla stabilní. Můžete si také koupit malé plastové nebo ocelové redukce, které vám umožní co nejjednodušší a nejbezpečnější připojení PVC trubky k mikrofonu.

    Tento prostředek je velmi jednoduchý a dokonale se hodí pro všechny situace, kdy mikrofon třeba spadl na zem a došlo k ulomení jedné nebo více částí. V případě, že tento problém nevyřešíte, doporučujeme obrátit se na zkušeného instalatéra, který vám jistě poskytne to nejvhodnější řešení.

    Jsme si však jisti, že tento způsob je opravdu snadno použitelný i pro ty lidi, kteří se v instalatérství a údržbě domácnosti nevyznají.