Přeskočit na obsah
Accueil » JAK VYTVOŘIT DEŠŤOVOU SPRCHU NEBO VODOPÁD: TAJEMSTVÍ INSTALATÉRŮ

JAK VYTVOŘIT DEŠŤOVOU SPRCHU NEBO VODOPÁD: TAJEMSTVÍ INSTALATÉRŮ

    Proč ho kupovat, když si můžete vytvořit efekt dešťové sprchy přímo doma? Pomocí těchto jednoduchých kroků.

    Sprchová hlavice

    Soffione della doccia
    Sprchu s dešťovým efektem nebo vodopádem si můžete vyrobit přímo pomocí DIY. Odborníci dávají k dispozici své znalosti a vytvářejí jedinečný nástroj, který lze rovnou použít k dosažení relaxačního okamžiku. Kolikrát se vám stane, že přijdete domů a chcete jen tak smýt právě uplynulý den. S tímto nástrojem to nyní bude jako v lázních, i když za nižší cenu.

    JAK SI VYTVOŘIT SPRCHU S DEŠŤOVÝM EFEKTEM?
    Abyste měli klasický dešťový proud nebo vodopád s dostatečným pokrytím, můžete si ho udělat sami doma. Chcete-li si namasírovat záda a ramena, je to levné a také funkční. Odborníci na kutilství nabízejí své znalosti, takže se můžete pobavit a vytvořit něco zcela na míru. Trubka z PVC se promění v dešťovou sprchu, která vám poskytne vysněný zážitek.

    Nástroje jsou následující:

    Pevná trubka z PVC o délce 30/60 cm a průměru 13 mm;
    PVC uzávěr o průměru 13 mm;
    tvarovka z PVC o průměru 13 mm;
    Ohebná sprchová hadice;
    Metr;
    Vrták a 3mm vrták;
    Pila na železo;
    2 háčky.
    Sprchování

    Fare la doccia
    Nejprve je třeba rozhodnout o šířce nářadí. Musíte se přizpůsobit podle prostoru, který je ve sprchovém koutě k dispozici. Postup je nenáročný, takže i když uděláte chybu, můžete ji později napravit.

    Pokračujte řezáním PVC trubky pilkou na železo: čím je delší, tím nižší bude dodávka, počítající s tlakem přitékající vody. Na jeden z konců připevněte uzávěr, který lze vyrobit ručně nebo zakoupit. V opačném případě ji můžete utěsnit speciálním lepidlem na PVC.

    Tipy a způsob konstrukce
    Nyní vezměte vrtačku a vyvrtejte mnoho malých otvorů o průměru 0,3 cm. Velmi důležitá je vzdálenost mezi nimi, a to asi 2,5 cm. Počáteční otvory by měly být rozmístěny postupně jako v běžném sprchovém koutu, přičemž se snažte udržet vrták kolmo, abyste vytvořili správné otvory.

    Sprcha s dešťovým efektem

    doccia effetto pioggia
    Neexistují žádná pravidla, protože každý si může udělat vlastní otvory podle svého uvážení. Ihned poté nakreslíte na stěnu, kam háčky umístíte pomocí oboustranné lepicí pásky. Po aplikaci háčků se zavěsí perforovaná trubka, která se spojí s původní sprchovou hlavicí.

    Pro usnadnění operace by bylo dobré použít dvojitou armaturu, aby bylo možné na místě zvolit knoflík. Samozřejmě byste měli trysku vždy nastavit směrem k podlaze, aby v ní nezůstávala voda. To je důležité proto, aby nedocházelo ke stagnaci vody a abyste měli při každém použití k dispozici horkou vodu.