Přeskočit na obsah
Accueil » JAK UDĚLAT Z REZAVÝCH VRAT NEBO BALKONU OPĚT NOVÉ: STAČÍ 1 APLIKACE

JAK UDĚLAT Z REZAVÝCH VRAT NEBO BALKONU OPĚT NOVÉ: STAČÍ 1 APLIKACE

    Zde najdete návod, jak vyčistit zrezivělý balkon nebo bránu a zabránit oxidaci materiálu, ze kterého jsou vyrobeny.

    Zábradlí

    Ringhiera
    Prozradíme vám tento neomylný prostředek, který vám umožní získat balkon nebo branku čisté a nové jako první den. Dodržováním různých rad zcela odstraníte všechny stopy rzi a získáte zábradlí, které vám budou sousedé závidět.

    JAK ZABRÁNIT RZI
    Kdo ví, kolikrát jste přišli do styku s železným předmětem, který pravděpodobně zoxidoval a nyní je zrezivělý.

    Musíme vám prozradit, že oxidace je bohužel přirozený proces, kterému se opravdu nedá zabránit, pokud nepodniknete cílené kroky.

    Balkony

    Balconi
    Obvykle se doporučuje udržovat povrchy vždy v suchu a mimo dosah zdrojů světla, ale ne vždy je to možné. Naštěstí existuje několik dobrých prostředků. Na trhu jsou například dobré přípravky speciálně vyrobené na železo, které by se měly aplikovat tak, aby se tvorba rzi oddálila.

    Zde vám prozradíme, jaké to jsou. Budete tak vždy vědět, jak s tímto nádherným, často podceňovaným materiálem zacházet. Kromě toho vám prozradíme nejúčinnější způsob renovace zrezivělé brány nebo balkonu. K dosažení úžasného výsledku bez zásahu odborníka vám bude stačit jen pár eur.

    Rezavá brána a balkon, jak je obnovit
    Mnohým lidem se stává, že si ani nevšimnou, že jim rezaví balkon nebo branka. Je to proto, že oxidace není rychlý proces, ale velmi pomalý a zdlouhavý.

    Pokud chcete zrezivělý balkon obnovit, musíte jej nejprve oškrábat brusnou houbou nebo strojem speciálně určeným k usnadnění této operace.

    Volba jednoho nebo druhého je na vás a závisí na tom, o jakém materiálu hovoříme: pokud se jedná například o velmi silnou bránu s několika vrstvami nahromaděné rzi, budete se pravděpodobně muset rozhodnout pro stroj.

    Balkonové

    Balcone
    U tenčích částí se však rozhodneme pro houbičku. Postup provádějte tak dlouho, dokud neuvidíte, že jsou všechny zrezivělé části vašeho balkonu odstraněny.

    Jakmile se tak stane, budete si muset pořídit některý z nátěrů speciálně vyrobených proti oxidaci. Na trhu jich je celá řada a umožňují částečné nebo úplné pokrytí zrezivělých částí.

    Doporučujeme zakoupit tmavý, aby práce byla co nejčistší a beze šmouh. Nasaďte si rukavice a barvu nanášejte štětcem. Jakmile tak učiníte, nechte barvu zaschnout na vzduchu nebo pomocí fénu, pokud se jedná o předmět, na který vzduch a světlo nedosáhnou.

    Doporučujeme provádět jednotlivé postupy pečlivě a trpělivě a v případě potřeby je v průběhu měsíců a let několikrát opakovat. Jsme si jisti, že pokud dodržíte všechny tyto kroky, získáte opravdu čistý a nově vypadající balkon, jako když jste zábradlí právě instalovali.