Přeskočit na obsah
Accueil » SEZÓNNÍ ZMĚNY, POUŽIJTE ZÁVĚSNOU METODU: UŠETŘÍTE SPOUSTU ČASU.

SEZÓNNÍ ZMĚNY, POUŽIJTE ZÁVĚSNOU METODU: UŠETŘÍTE SPOUSTU ČASU.

    Je změna ročního období stresující? S metodou věšáku, kterou navrhují odborníci, to bude rychlé a přehledné.

    věšák

    gruccia
    Jak nepříjemná je změna ročního období? Jak často opakujete klasickou větu „nemám co na sebe“? Ve skutečnosti není metoda obměny šatníku každou sezónu a uspořádání oblečení správná. Proto vám odborníci chtěli dát malou nápovědu, abyste mohli začít používat metodu ramínek. Nástroj, který je často podceňován, ale dokáže vyřešit nejrůznější problémy.

    OBMĚNA ŠATNÍKU: FAKTORY, KTERÉ JE TŘEBA ZVÁŽIT
    Jakmile otevřete šatní skříň, často ničemu nerozumíte. Zimní oblečení se mísí s letním, jarní s podzimním a vždycky se zdá, že není co na sebe.

    Když je čas přemýšlet o změně ročního období, člověk se postaví před skříň vyzbrojen trpělivostí a snaží se rozdělit jednotlivé kusy oblečení podle ročních období. A nejen to, člověk bere v úvahu i to, že některé se dají nosit po celý rok a zůstávají ve skříni na očích.

    Změna ročního období

    Cambio di stagione
    Nepřikládat jí patřičný význam je lenost, které bychom se měli zcela vyvarovat. Nikdo nemá přehled o tom, jaké oděvy jsou skutečně k dispozici a jaké by se již neměly nosit, aby je mohl dát pryč nebo jim nějakým způsobem dát druhý život.

    Nezapomeňte, že módní průmysl se dodnes snaží spotřebitele vyzývat k recyklaci a opětovnému použití. Pokud to není možné, měly by být oděvy zlikvidovány příslušnými kanály.

    Metoda ramínek pro střídání ročních období
    Lidé často nemají jasný přehled o všech oděvech, které vlastní. Jedním z důvodů neustálého nakupování nového oblečení – jeho hromadění – je právě lenost neznalosti a neznalosti svého šatníku. Člověk si uvědomí, že si koupil duplikát nebo něco ve stylu, který už vlastní.

    Metoda ramínek učí člověka porozumět tomu, jaké oblečení je k dispozici. Otevřete tedy skříň, otevřete zásuvky a vše položíte na ramínka.

    Nejen to, ale ti šikovnější už dokážou vytvořit malé kombinace, takže mají vzhled k dispozici na celý týden. Ramínka by pak měla být ve skříni uspořádána stejným směrem, abyste měli jasný přehled.

    Věšáky

    Grucce
    Díky tomu také uvidíte, které oblečení už nechcete nosit, a odložíte je na další sezónu, případně ty, které je třeba darovat nebo vyhodit (do příslušných kontejnerů nebo kanálů). Je to nejen kompletní úklid, ale také způsob, jak ušetřit peníze a mít všechny oděvy/šaty den co den po ruce.