Přeskočit na obsah
Accueil » VLOŽTE DO VANY PRAČKY 2 CITRONY: TAKOVÉ PRÁDLO JSTE JEŠTĚ NIKDY NEMĚLI.

VLOŽTE DO VANY PRAČKY 2 CITRONY: TAKOVÉ PRÁDLO JSTE JEŠTĚ NIKDY NEMĚLI.

    Dejte do vany pračky 2 citrony: tento prastarý domácí lék zachrání vaše prádlo. Postup je velmi jednoduchý a konečný výsledek skvělý.

    Vložte 2 citrony do vaničky pračky: toto se stane.

    Metti 2 limoni nella vaschetta della lavatrice: ecco che succede
    Zkuste dát do vany pračky 2 citrony a zjistěte, co se stane. Dnes konečně odhalíme tajnou metodu pro bezchybné praní.

    TAJEMSTVÍ DOKONALÉHO PRANÍ
    Pračka pro nás pracuje každý den. Nezáleží na tom, jestli žijeme sami, v páru nebo s dětmi: vždy bude potřeba vyprat spoustu oblečení.

    Naštěstí nám moderní technologie umožňují mít k dispozici inovativní domácí spotřebiče, které zajistí bezchybné praní s rychlým cyklem. Přesto, pokud čtete tento příspěvek, je to proto, že něco s čištěním vašeho oblečení nefunguje tak, jak by mělo.

    Pračka a praní

    Lavatrice e bucato
    Všimli jste si, že z vaší pračky v poslední době uniká nepříjemný zápach? Nebo ještě hůře, přestalo vám po vyprání vonět oblečení? Pokud je odpověď na jednu nebo obě tyto otázky kladná, pak se jedná o závažný problém, který je třeba vyřešit.

    Nejprve bychom vás chtěli upozornit, že někdy nejsou dobré právě prací prostředky, které používáte, i když jste za ně zaplatili nemalé peníze. Právě ty mohou ve výsledku zničit váš spotřebič a následně i vaše oblečení.

    Věděli jste, že klasický prací prostředek můžete nahradit bílým octem nebo jedlou sodou? Stačí vám k tomu pouhá odměrka a dosáhnete neuvěřitelných výsledků: vaše oblečení bude voňavé, měkké a bez jediného záhybu.

    Nejsou to však jediné ekologické systémy, které můžete použít. Víte například, co se stane, když do vany pračky vložíte dva citrony? Výsledek je neuvěřitelný.

    CO SE STANE, KDYŽ DO PRAČKY VLOŽÍTE 2 CITRONY?
    Ne vždy vám nejdražší prací prostředky nebo značkové prací prostředky zaručí bezvadné prádlo. Ve skutečnosti se někdy stane přesný opak.

    Prací prostředky mohou doslova ucpat odtoky pračky a následně nám dát špinavé a nepříjemně páchnoucí prádlo, jako by nikdy nebylo vyprané. Co v takových případech dělat?

    Ne, není nutné volat technika. Stačí se řídit našimi radami a problém vyřešit jednou provždy. Než vám vysvětlíme, co byste měli udělat, měli byste vědět jednu důležitou věc.

    Pokud jste v poslední době začali z pračky nebo dokonce z oblečení cítit nepříjemný zápach, je pravděpodobné, že se ve vašem spotřebiči vytvořila plíseň.

    Pravděpodobně se již dostala do zásobníku na prací prostředek. Ten, jak si možná neuvědomujete, může přitahovat spoustu zárodků a bakterií. Proto byste měli okamžitě jednat.

    Trik, který vám nyní prozradíme, si osvojují především superzkušené hospodyňky. Stačí si pořídit dva citrony, které vložíte do vany pračky.

    Citronová technika v přihrádce pračky

    Tecnica dei limoni nella vaschetta della lavatrice

    V této přihrádce se hromadí zbytky změkčovadel a pracích prostředků a brání správné funkci spotřebiče. To však není vše. Podporují také množení bakterií, zárodků a plísní.

    Konečný výsledek? Pračka, které hrozí porucha, a oblečení zničené skvrnami a nenositelné kvůli nepříjemnému zápachu.

    Jak tento problém vyřešit, jsme zmínili o něco výše: musíte spotřebič vyčistit a k tomu je třeba dát do vany pračky 2 citrony.

    Jak používat citron v pračce
    Postup, který je třeba dodržet, je následující: do zásuvky na prací prostředek nalijte šťávu ze dvou citronů a sklenici vinného octa a nechte přípravek několik hodin působit. Poté vše dobře vysušte a vyčistěte: všechny zbytky pracího prostředku budou pryč. Ocet i citron mají bělící a antibakteriální vlastnosti, využijte je naplno!

    Věděli jste, že citron můžete dát i do dveří? Začněte prát ve vakuu při 90 stupních a nechte pračku dokonale vydezinfikovat.

    Vaším spojencem při úklidu domácnosti se může stát také jedlá soda. Pro praní přidejte 20 gramů do 1 litru horké vody a roztok nalijte do vany pračky. Počkejte 30 minut a vše vyperte studenou vodou: zásuvka na prací prostředky bude bez plísní a nepříjemných pachů.

    Jiný způsob: V případě potřeby můžete použít i prací prostředek na praní prádla. Do 1 litru vroucí vody nalijte 5 lžic jemné soli a šťávu z jednoho citronu. Tuto směs nechte působit dvě hodiny a poté vše vyčistěte. Aby vaše oblečení nakonec nebylo cítit plísní a špínou, měli byste vyčistit nejen zásuvku na prací prostředek, ale také vydezinfikovat vnitřek pračky.

    V takovém případě nalijte do přihrádky na prací prostředky půl sklenice bílého octa a šťávu ze dvou citronů. Spusťte praní naprázdno při teplotě 90 stupňů. Poté očistěte gumu pračky, dvířka a kovové části hadříkem namočeným v octu s citronem.

    Ujišťujeme vás, že díky těmto tipům již nebudete mít problémy s plísněmi a nepříjemnými pachy. Nezapomeňte ještě na jednu malou radu: po vyprání prádlo ihned pověste a dvířka pračky nechte stále otevřená.

    Všechny tyto tipy se vám budou nepochybně velmi hodit. Nejenže se tím vyhnete nákupu nového spotřebiče, ale díky našim tipům bude vaše oblečení vždy vonět čistotou a svěžestí.