Přeskočit na obsah
Accueil » NEJSILNĚJŠÍ FUNGICID A INSEKTICID NA SVĚTĚ JE TENTO: S NULOVÝM OBSAHEM CHEMICKÝCH LÁTEK.

NEJSILNĚJŠÍ FUNGICID A INSEKTICID NA SVĚTĚ JE TENTO: S NULOVÝM OBSAHEM CHEMICKÝCH LÁTEK.

    Nejsilnější fungicid a insekticid na světě je tento: víte, jak ho můžete vyrobit? Zcela přírodní cestou! Tady je to, co potřebujete.

    Nejsilnější fungicid a insekticid na světě
    Il fungicida e insetticida più forte al mondo
    K péči o rostliny a květiny napadené houbami a škůdci je někdy nutné použít fungicidy a insekticidy. Víte, jak vyrobit jeden přípravek, který plní obě funkce a především je přírodní? Potřebujete pouze 2 složky.

    JAK CHRÁNIT ROSTLINY PŘED ŠKŮDCI
    Bez ohledu na to, zda jste zkušený zahrádkář, nebo začínající zelenáč, pravděpodobně jste se již setkali s tím, že vaše rostliny napadly houby nebo škůdci.

    Škůdci listů

    Parassiti su foglia
    Někteří jsou neškodní, jiní jsou obzvláště nebezpeční. Věděli jste například, že mšice vysávají z rostliny životní sílu, která rychle odumře, pokud rychle nezasáhnete?

    Dokonce i slimáci, kteří se zdají být mírumilovní, jsou ve skutečnosti nebezpeční škůdci: živí se listy a stonky a ovlivňují blaho vašich zelených klenotů. Pokud hledáte řešení, jak se zbavit hub a škůdců z vašich rostlin, čtěte dále.

    Nebudeme vám radit, abyste si kupovali toxické nebo chemické přípravky, které mnozí prodávají zejména těm méně zkušeným s příslibem, že problém vyřeší. Naopak, ukážeme vám postup, jak si vyrobit nejsilnější fungicid a insekticid na světě. Potřebujete pouze 2 přísady. Zde jsou uvedeny, které to jsou.

    Nejsilnější fungicid a insekticid na světě: Potřebujete pouze 2 složky
    Pokud se chcete zbavit plísní a škůdců, kteří napadají vaše rostliny, jste na správném místě. Dnes se dozvíte, jak si vyrobit nejsilnější fungicid a insekticid na světě.

    Potřebujete k tomu pouze 2 ingredience: alkohol a česnek! Pojďme se do toho hned pustit. Nejprve rozmělněte 6 stroužků česneku a vložte je do láhve. Poté láhev naplňte do poloviny 70stupňovým alkoholem a do poloviny vodou.

    Jak vyrobit přírodní insekticid
    Come creare un insetticida naturale
    Pokud ho máte doma, přidejte do roztoku také 1 polévkovou lžíci marseillského mýdla. Po uzavření láhve uzávěrem směs silně protřepejte a nechte česnek alespoň hodinu macerovat.

    Po uplynutí této doby roztok nastříkejte na listy rostlin a na půdu: nejsilnější fungicid a insekticid na světě dokonale odvede svou práci.

    Tento přípravek je obzvláště účinný při likvidaci blanokřídlých, vos, berušek, mravenců a slimáků. Při skladování na suchém a chladném místě, mimo zdroje tepla nebo nadměrného chladu (např. v lednici), vydrží tento ekologický repelent až 6 týdnů.

    Česnek je složka s mimořádnými vlastnostmi nejen pro náš organismus, ale také pro ochranu zdraví rostlin. Je to přírodní insekticid a fungicid. Alkohol je naproti tomu silné rozpouštědlo, které využívá všech vlastností česneku.

    Vyzkoušejte toto řešení a i vy můžete zapomenout na plísně, hmyz a škůdce, kteří konečně nechají vaše rostliny na pokoji. Příroda samozřejmě vždy myslí na všechno a dává nám k dispozici mnoho dalších přírodních prostředků, které nám umožní lépe pečovat o naše rostliny.

    Slyšeli jste například někdy o neemovém oleji? Jedná se o přírodní insekticid, který dokáže udržet červy a larvy mimo půdu. Můžete si ho koupit v zahradnictvích nebo v zahradních školkách.

    Pokud hledáte ještě ekologičtější a ekonomičtější řešení, pak si musíte vyrobit tento recept. Zde jsou ingredience, které budete potřebovat: máta, popel, česnek, tabák, marseillské mýdlo.

    Jak všechny tyto ingredience zkombinujeme? Do litrové láhve přidejte 15 nasekaných lístků máty, lžíci popela, 2 stroužky prolisovaného česneku, trochu tabáku a lžíci marseillského mýdla.

    Tuto směs dobře protřepejte a nechte ji v lednici odpočívat alespoň 24 hodin. Po uplynutí této doby ji sceďte a nalijte na listy a půdu vašich rostlin. Tímto roztokem se rychle zbavíte hmyzu a různých škůdců.

    Prášek síry je také přírodní složkou, která po nasypání do půdy vašich rostlin pomáhá posílit jejich „imunitní systém“, který se stane silnějším proti škůdcům. S tímto prostředkem můžete zapomenout na blechy, klíšťata, larvy a dokonce i houby.

    Vaječné skořápky jsou také přírodní složkou odpadu. Pomáhají vašim rostlinám zůstat zdravé. Jsou ekologickým hnojivem, které zajistí rychlý růst vašich zelených klenotů, ale jsou také přírodním repelentem.

    Vaječné skořápky udržují žížaly, slimáky a housenky daleko od vašich rostlin. Sušte je 24 hodin, nasekejte je a rozsypte po půdě vašich rostlin: sbohem škůdci během minuty!