Přeskočit na obsah
Accueil » POKUD PSI A KOČKY KADÍ PŘED VAŠÍM DOMEM, PŘIPRAVTE SI TENTO PŘÍRODNÍ REPELENT.

POKUD PSI A KOČKY KADÍ PŘED VAŠÍM DOMEM, PŘIPRAVTE SI TENTO PŘÍRODNÍ REPELENT.

    Přírodní repelent, který můžete okamžitě použít, pokud vaši čtyřnozí přátelé vykonávají svou činnost přímo před vaším domem.

    Přírodní repelent

    Repellente naturale
    Psi a kočky vykonávají svou činnost venku, řídí se vlastními instinkty. Z tohoto důvodu je dobré pořídit si přírodní repelent, který vašim zvířecím přátelům neublíží, ale zažene je na jiné místo. Zejména pokud si pletou branku nebo dveře domu s osobní toaletou, je lepší je nasměrovat jinam. Je úkolem lidského ošetřovatele, aby je naučil, kde si mohou vyřídit své záležitosti, ale existují instinkty, které nelze potlačit, ale přesto je lze předvídat. Přísady jsou přírodní a výroba repelentu je velmi snadná.

    PŘÍRODNÍ REPELENT PRO PSY A KOČKY: ROZLOUČENÍ S POTŘEBAMI NA ZÁPRAŽÍ
    Psy a kočky je třeba vždy vychovávat k tomu, aby své záležitosti vykonávali na určených a vhodných místech. Bohužel, jak již bylo zmíněno, existují určité instinkty, kterým je obtížné čelit. Kromě toho mají tendenci označovat si své teritorium a zakrývat pach svých druhů. Pokud se stane, že pes nebo kočka pokračují ve svých záležitostech v blízkosti dveří nebo branky, je o ně přirozený zájem odpuzující.

    Přírodní odpuzovač moči

    Repellente naturale anti pipì
    Jedná se o česnekový prášek. Roztírá se na zem a jeho množství by mělo být minimální. Zápach bude pro ně tak intenzivní a nepříjemný, že rozhodně nebudou mít zájem se tam vyčůrat. Kromě toho je přírodní, takže nikomu nebude hrozit, že by se zranil.

    Další přírodní metody a rady
    Zkušení veterináři nedoporučují používat žádné chemické repelenty ani jiné metody, které by pro ně mohly být nebezpečné. Je lepší zvolit cokoli, co je přirozené a zažene je bez jakýchkoli nepříjemností.

    K tomu, aby si pes nebo kočka zvykli na to, že na určitém místě vykonávají svou potřebu, slouží kromě cílené výchovy také deky nebo staré oblečení s vůní jejich lidského přítele. Zvířata mají vždy tendenci zdržovat se tam, kde cítí pach svého ošetřovatele, na znamení přátelství a také sounáležitosti.

    Dishabit pes a kočka

    Disabituare cane e gatto
    Podlahy a venkovní prostory je třeba vždy dobře vydezinfikovat a opláchnout. Nejen to, řešením, které vede zvířecí přátele k tomu, aby se určitým místům vyhýbali, je 10% roztok bílého octa. Opět se jedná o přípravek, jehož zápach jim není příliš po chuti, přičemž kyselina zcela neutralizuje moč a její lákadlo.

    Jedním z tipů je také nikdy nenechávat venku talíře naplněné vodou, protože zápach přitahuje zejména kočky. Domino efekt, který vede k rozmnožování komárů. Navíc, pokud se jí někdy napije zvířecí kamarád, může být nakažený nebo škodlivý. Dalšími repelenty, které stojí za zvážení, jsou máta, levandule, ale také pepř a paprika.